آخرین اخبار:
آخرین به روزرسانی: ۳۰ مرداد

کرم کارامل

این جستار شامل 1 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط  م . گلشن در 2 سال، 5 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #2311

    mari gol
    مشارکت کننده

    سلام خوبید دوستان
    من یه بار دسر کرم کارامل خریدم درست کردم 24 ساعت هم تو یخچال موند ولی بازم سفت نشد کسی میدونه علتش چی بوده؟

    #2330

    م . گلشن
    مشارکت کننده

    سلام دوست عزیز. دلیل این کار به احتمال خیلی زیاد زود اضافه کردن پودر به شیر است. شیر را باید روی گاز بگذارید کمی که گرم شد بعد پودر را اضافه کنید اگر دقت کرده باشید وقتی پودر را به شیر سرد اضافه می کنید رنگ کرم پیدا نمیکند و بی رنگ میماند به همین دلیل خوب خودشو نمیگیرد. این درحالیه که وقتی پودر به شیر گرم اضافه میشود  بلافاصله به رنگ کرم در میاد کمی از گرمی مخلوط کرم کارامل که کم میشود شروع میکند  به سفت شدن . امیدوارم  پاسخ داده شده براتون مفید بوده باشد.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.

اپلیکیشن آشپزباشی

اپلیکیشن آشپزباشی را برروی تلفن های هوشمند خود داشته باشید!