آخرین اخبار:
آخرین به روزرسانی: ۲۰ آذر

کرم کارامل

#2330

م . گلشن
مشارکت کننده

سلام دوست عزیز. دلیل این کار به احتمال خیلی زیاد زود اضافه کردن پودر به شیر است. شیر را باید روی گاز بگذارید کمی که گرم شد بعد پودر را اضافه کنید اگر دقت کرده باشید وقتی پودر را به شیر سرد اضافه می کنید رنگ کرم پیدا نمیکند و بی رنگ میماند به همین دلیل خوب خودشو نمیگیرد. این درحالیه که وقتی پودر به شیر گرم اضافه میشود  بلافاصله به رنگ کرم در میاد کمی از گرمی مخلوط کرم کارامل که کم میشود شروع میکند  به سفت شدن . امیدوارم  پاسخ داده شده براتون مفید بوده باشد.

اپلیکیشن آشپزباشی

اپلیکیشن آشپزباشی را برروی تلفن های هوشمند خود داشته باشید!